Aanvang 14:00 uur.

Dit toneelstuk viert het veertigjarig huwelijksjubileum van Clara en Andries in Winterberg.
Clara leidt de relatie terwijl Anton, de huisjeseigenaar, zijn levensverhaal deelt. De dochters van Clara en Andries hebben elk hun eigen uitdagingen, en het verhaal neemt een wending met Janet, Pieters bijna ex en Pieters nieuwe relatie met Ivana. Een onverwachte zoektocht naar vergeten tante Jannie brengt humor en emoties in deze in lila gehulde vertelling over de familie van Donck.

Tekst: Michelle van Daalhoff
Regie: Janneke Houwaard

Proskenion is een Eindhovense toneelgroep die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. We zijn wel amateurs maar streven er naar een goed niveau van toneelspelen te behalen. Daarom werken wij met professionele regisseurs. In dit streven naar kwaliteit vinden de leden van Proskenion hun genoegen, in de inspanning hun ontspanning.
Sinds 2022 repeteren en spelen wij in het Freedom Theatre.