Aan een oproep begin dit jaar [2013] aan Kunstenaars van allerlei disciplines om samen Vrede in de Spotlights te zetten, hebben velen gehoor gegeven!!! Met geweldige trots kunnen wij jullie dan ook een festival van uit het hart aanbieden. Met prachtig Theater, Dans, Muziek ,Poëzie en… Lekkere Smikkel kraampjes natuurlijk !! Wij hopen op deze wijze een bijdrage te doen . Begrijpen……. is veranderen

“My dream is that the freedom theatre will be a major force,

Cooperating with others in generating a cultural resistance,

Carrying on its shoulders universal values of Freedom and Justice”

“Mijn droom is dat het vrijheidstheater een grote kracht zal zijn in samenwerking met vele anderen in het genereren van een magisch cultureel verzet. De universele waarden van vrijheid en gerechtigheid op zijn schouders dragend”

Juliano Mer Khamis, mede grondlegger van het Freedom Theatre in Palestina.