AGENDA & TICKETS
TICKET KEUZES:

(1) Alleen de toneelvoorstelling.
      *aanvangstijd: zie ticketinfo

(2) Documentaire + toneelvoorstelling.
      *aanvangstijd: zie ticketinfo

(3) Alleen de documentaire.
      *aanvangstijd: zie ticketinfo

**Er zijn ticketprijzen excl. of incl. een donatie van 2,50 ten bate voor het KWF kankerbestrijding**

*wij hanteren geen reserveringskosten*
VIDEO DOCUMENTAIRE
De documentaire gaat over vijf vrouwen met borstkanker. Allen zitten sinds de diagnose van kanker letterlijk en figuurlijk in de wachtkamer. Na de vernietigende vaststelling van kanker gaan ze door de mallemolen die het ziekenhuis heet. De wachtkamer wordt bijna een tweede huis. Hoewel het dagelijks leven doorgaat, blijft het moeilijk om je aan de wachtkamer te onttrekken. In deze documentaire vertellen vijf vrouwen over de confrontatie met hun angst en sterfelijkheid maar ook over vreugde, vriendschap, liefde en het leven.   Kanker verdrijft alle heerlijke vanzelfsprekendheid uit het leven.
Toen theatermaakster Kim Don hiermee geconfronteerd werd in haar eigen leven, maakte ze met lotgenoten een documentaire waarin hun ervaringen samenkomen. Het is een ode aan het leven, de liefde, en de dood geworden.

SCRIPT EN REGIE: Kim Don

Documentaire interviews: Erik Wouters
Geluidstechniek: Jaap Bergsma
Video en montage: John Meuermans & Ad Smolders
THEATERVOORSTELLING
Nadat theater maakster Kim Don zelf geconfronteerd word met kanker, raakt ze gefascineerd door alles wat ze als patiënt doormaakt. Dat wat zo ver van haar normale leven vandaan ligt.  De emoties, de angst, de fysieke pijn, en de eenzaamheid van het ziek zijn, de wachtkamer, het wachten op uitslagen, het wachten op onderzoeken.  De bloed testen, scans en de chemokuren. Het wachten op leven of op de dood.  Maar ook de andere kant, de liefde van vrienden, man en kostbare momenten met kinderen, lotgenoten,  de onverwachte vreugde van een alledaagse zonsondergang. Het los laten van dingen die eerst maar nu niet belangrijk bleken. Tussen de chemokuren door schreef ze de prachtige  theater voorstelling “De wachtkamer”  Over twee vrouwen die elkaar ontmoeten in de wachtkamer bij de oncoloog.  Over hun vriendschap, hun angst , de liefde en hun hunkering naar onbezorgd leven.

SCRIPT & REGIE: Kim Don

ACTEURS: Joost Veenhuysen, Wen Van Der schaaf, Yvonne Molenaar, Jan Van Bekkum.

FIGURANTEN: Dian van Rietschoten, Carin Vlasveld, Yvonne van der Vloet, Sandra, Joris, Annelies Götzsch,  Corine Barbeau, Gertione Hermes, Inge Bogers, Annick Snoek, Ronald Vermijs.
Datum Waar Aanvang Entree
2 NOV. 2019 Carte Blanche
Daalakkersweg 10-08, 5641JA Eindhoven
20:30 /? nog niet bekend
RESERVEER HIER